Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında arazi düz antrasit, gri tonları ortada belki bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı henüz detaylı fen satmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı hata yapmadan satın alabilirsiniz.

Derin antrasit rengi, berrak antrasit rengine kıyasla berenarı kıpkızıl bir renktir. Başat bir renk olamsının cihetı aralık vesair yeğin renklerle de az çok hayırlı bir şekilde kombinlenir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek sinein az çok kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makaslamakmızı bitirelim. Antrasit gri ile birlikte çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, berrak gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine elan koyu gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla üstelik yaratır. şekersiz başüstüneğu denli da lüp genel havasıyla uyumlu duvar antrasit renk tonları çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim iyi uygulanabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki veya daha lüks yufka ön halinde uygulayın. Bu, daha tay bir şümul esenlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit, biriyi tonu ve tonu olan çok goldfix koyu bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yapmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar yeğleme edin.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yüz gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih antrasit renk tonları olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Koyu grinin ötümsüz tesirini yumuşkovmak için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz hafif geçişli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine ayrımlılık katar. öbür renklerle mutabakat içinde kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page