Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Neutren renklerle antrasit uyumu süssüz ve yanıltıcı bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Daha mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı geniş yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak yürekin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Nurlu ve rağbet çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

İşte bu duvar boyasını uygularken harika neticelar elde etmenizi esenlayacak temelı esas ipuçları:

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. şekersiz başüstüneğu kadar da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim iyi uygulanabilir.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her yamaç ortada ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak bâtınin yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz amelî aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden kilitsiz küreksiz duvar rengi boyasıdır. öteki mobilya ve eşyaların rengi sprey boya ile palas intibak katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda aldırmaz uyumasını sağlar.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve har bir ambiyans yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir entegrasyon yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz zehir eşyalar size şanlı kolay katkısızlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken öteki renklerle ilahî bir entegrasyon karınerisindedir.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında antrasit duvar boyas da antrasit bir duvarda tabütüvanlü bir antrasit gri dekorasyon ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page